FÖRETAGET

VAT hittar kreativa skattelösningar åt dig!


Inga uppdrag är för stora

och ingen fråga är för liten!


VAT startades 2003 och sysslar med skatterådgivning. Företaget ägs och drivs av Svante Oledal. Svante har mer än 30 års erfarenhet av moms- och skattefrågor, både nationellt och internationellt. Sedan 1987 har han arbetat som skattekonsult och hjälpt både stora och små företag med att hitta kreativa lösningar, rutiner och effektivare arbetssätt för att förenkla deras vardag.


Svante kan hjälpa dig med alla större, icke vardagliga händelser som inträffar i ditt bolag. Det kan till exempel vara ombildning från enskild firma till aktiebolag, investeringsbedömningar, rådgivning vid fastighetsförsäljning, momshantering, generations- eller ägarskifte, omstruktureringar och andra företagsförändringar. Det finns inga uppdrag som är för stora eller fråga som är för liten.


VAT har ett modernt IT-kontor på Skeppsbron 5 i Kalmar tillsammans med två redovisningsbyråer. Svante samarbetar med de flesta redovisnings-, revisions- och advokatbyråer i Kalmar och har efter många år i branschen ett stort nätverk av kollegor, vilket innebär att det finns inga skattefrågor som Svante inte har svar på.

Kunderna är allt från stora företag som exempelvis Svenska kyrkan, Växjö stift, OKG och Kalmar kommun till den lokala pizzabagaren och andra enskilda firmor.


Svante arbetar även som skattejurist och kan hjälpa dig som ombud i skatteprocesser.

Vid förfrågan kan Svante skräddarsy utbildningar inom skatt och moms för dig och ditt företag. Han håller också frukost- eller lunchseminarie i aktuella frågor.

CONTACT US


Skeppsbron 5

392 31 Kalmar

 0480 - 41 19 50

© Copyright 2018. All Rights Reserved.